Cablu premium audio digital, Baseus CAM01-01, USB tip C tata la jack 3.5 mm tata AUX cu 3 pini, 120 cm, negru

Preț special 46,99 RON Preț standard 75,99 RON
în stoc
SKU
TX-101609
Cablu audio digital de calitate premium , cu conectori auriti USB-C tata la jack 3.5 mm tata cu 3 pini, lungime 120 cm. Acesta permite conectarea dispozitivelor cu port USB-C care se utilizeaza ca interfata de iesire a semnalului la dispozitivele audio cu port standard jack 3.5mm, care se utilizeaza ca interfata de intrare a semnalului.

Cablu audio digital de calitate premium , cu conectori auriti USB-C tata la jack 3.5 mm tata cu 3 pini, lungime 120 cm. Acesta permite conectarea dispozitivelor cu port USB-C care se utilizeaza ca interfata de iesire a semnalului la dispozitivele audio cu port standard jack 3.5mm, care se utilizeaza ca interfata de intrare a semnalului.

Construit in special pentru redarea continutului audio din dispozitivele smartphone, playere digitale, prin conectarea acestora la casti, boxe, statii si amplificatoare audio, sisteme car audio.
Unele modele de smartphone (Samsung Galaxy S10, Note 10, S20, Note 20) necesita utilizarea unui convertor digital-analog, DAC, pentru transmiterea semnalului audio.

Sunetul stabil de inalta fidelitate a transmisiei audio digitale se realizeaza prin conectorii placati cu aur si cablul performant construit cu conductori din cupru pur, fara oxigen. Materialul exterior este realizat pvc flexibil, care asigura o buna protectie , ofera durabilitate si rezistenta la indoiri si actiuni mecanice, previne incalcirea si ofera un aspect deosebit si modern produsului.

Conectorii sunt protejati de o carcasa exterioara realizata din aliaj de aluminiu, prevazuta cu intaritor flexibil si rezistent din TPE, la baza imbinarii cu cablul. Aceasta constructie ofera durabilitate crescuta si permite utilizarea intensa si frecventa fara a afecta performantele produsului.

Materialele de inalta calitate, standardele de fabricare, testele si procedurile stricte de verificare a liniei de productie, ofera un produs final premium care corespunde exigentelor celor mai pretentiosi utilizatori.

Baseus este un producator de produse electronice de de larg consum, care integreaza cercetarea si dezvoltarea, proiectarea, productia si vanzarile.

Denumirea Baseus reprezinta simplificarea sloganului marcii : ''Base on user'', care reprezinta faptul ca marca insista sa gandeasca din perspectiva utilizatorilor, iar produsele sunt proiectate cu o valoare estetica si practica ridicata.

Experienta in continua dezvoltare a permis Baseus sa devina o intreprindere de varf in industria electronica de consum din intreaga lume, aderand intotdeauna la filozofia de proiectare a inovatiei de design si a esteticii practice, concentrandu-se pe noua tehnologie si materiale ecologice, integrand in acelasi timp elemente de moda in produs. In plus, pune accent pe tehnologie si calitate de mare putere, avand parteneri tehnici de excelenta din diverse domenii, pentru dezvoltarea produselor in mod competitiv.

Specificatii:
- tip produs: Cablu premium audio digital USB-C la jack 3.5mm
- destinat pentru : transmiterea semnalului audio
- marca : Baseus
- model : CAM01-01
- material exterior cablu : pvc
- culoare exterior cablu : negru
- miez cablu : cupru
- material carcasa conectori : aliaj de aluminiu si TPE
- tip conector de preluare semnal : USB tip C tata
- tip conector terminal (pentru conectarea la dispozitivele de redare a sunetului) : jack 3.5mm tata cu 3 pini
- lungime cablu : 120 cm
- greutate produs : 14 g
- tip ambalaj : cutie carton
- dimensiuni cu ambalaj : 200 x 55 x 18 mm
- greutate cu ambalaj : 28 g

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.