Politica de Retur - modalitati si termene

In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din contract , va putea completa online formularul de retur din rubrica '' Comenzi si Retururi'' disponibil in partea stanga de jos a paginii principale a site-ului.

 

Conform OUG nr. 34/2014 , perioada de returnare a unui bun sau renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la data in care a primit produsul sau piesa conform comenzii, respectiv intrarea in posesia fizica a acestuia .

Cumparatorul are dreptul sa returneze un produs , respectiv sa se retraga din contract , in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a acestuia, fara a invoca nici un motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare .

 

Costul returului - in functie de caz , poate fi suportat de catre client sau de catre noi

 

Este suportat de catre client - clientul poate trimite cu orice firma de curierat produsul catre noi , urmand a i se restitui contravaloarea produsului, fara taxele de transport

 

Vanzatorul va rambursa contravaloarea bunului returnat de catre client in termen de maxim 4 zile lucratoare de la data in care a intrat in posesia fizica a acestuia, dupa ce in prealabil a verificat conditiile de stare a bunului returnat .

 

Este gratuit pentru client - in cazul in care produsul prezinta defecte sau nu este conform cu specificatiile din site

 

Cumparatorul are responsabilitatea de a returna bunul in ambalajul original nedeteriorat , protejat prin infoliere cu folie sau ambalat in cutie din carton (fara etichete, taieturi, etc) impreuna cu toate accesoriile cu care a primit bunul .

Cumparatorul este responsabil pentru diminuarea valorii bunurilor din alte manipulari decat cele necesare pentru stabilirea functionarii corespunzatoare, a caracteristicilor si a calitatii bunurilor.

Contravaloarea produselor returnate se va restitui exclusiv prin transfer bancar in contul transmis de client.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.