Casti cu microfon, pentru Samsung SAMSUNG EO-EG920BW G920 / 925 GALAXY S6, control pe fir, cablu 115 cm, conector jack 3.5mm, albe

Preț special 29,00 RON Preț standard 48,00 RON
în stoc
SKU
TX-40181
Casti handsfree pentru smartphone, cu cablu 115 cm si control integrat pe fir al microfonului, redarii, opririi si volumului. Cablu este prevazut cu conector jack de 3.5 mm cu 4 pini, avand forma plata pentru a preveni incurcarile firelor.

 Casti handsfree pentru smartphone, cu cablu 115 cm si control integrat pe fir al microfonului, redarii, opririi si volumului. Cablu este prevazut cu conector jack de 3.5 mm cu 4 pini, avand forma plata pentru a preveni incurcarile firelor.

Concepute pentru convorbiri si auditii, dispun de functia de transmitere si redare a sunetului in mod clar si confortabil.

Canelurile si orificiile de aer minimizeaza presiunea aerului pentru a asigura un sunet echilibrat.

Designul confortabil si utilizarea materialelor de calitate, permit purtarea comoda perioade lungi, oferind un sunet de calitate atat convorbirilor telefonice cat si sunetului redat de smartphone.

Este un accesoriu potrivit pentru redarea audio stereo a continutului multimedia, muzica, videoclipuri si alte aplicatii, fiind pregatit la preluarea apelurilor telefonice in orice moment, fara a fi necesar sa scoateti telefonul, permitand efectuarea comunicarilor si convorbirilor prin intermediul microfonului cu control de pornire si oprire, care este plasat pe cablu.

Daca aveti un telefon Samsung, este posibil sa fi observat ca nu la toate castile cu microfon si jack de 3.5mm se poate folosi microfonul, desi redarea de muzica stereo functioneaza. Conectorul jack dispune de 4 sectiuni. Acestea sunt pentru microfon, sol, urechea stanga si urechea dreapta. La telefoanele Samsung, microfonul si solul sunt dispuse invers. Aceste casti sunt optimizate si concepute special pentru acestea.

Specificatii:
- tip produs : Casti cu microfon pentru smartphone
- destinat pentru : transmiterea si redarea sunetului, convorbiri si auditii
- model : EG920BW
- compatibilitate : cu toate dispozitivele care dispun de port jack 3.5mm
- material : ABS, silicon
- culoare : alb
- functie microfon : buton on / off, control volum
- dimensiuni casca : 15 x 15 x 10 mm
- conector : jack 3.5 mm tata cu 4 pini
- lungime cablu : 115 cm
- greutate produs : 11.8 g
- tip ambalaj : folie plastic
- dimensiuni cu ambalaj : 85 x 50 x 20 mm
- greutate cu ambalaj : 13.6 g

Mai multe informații
Manufacturer Samsung
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.