Cablu cu conectori USB tata la 8-pin Lightning tata, HOCO X20 Snowy Spirit, 2.4 A, lungime 1m, negru

Preț special 12,60 RON Preț standard 24,99 RON
Epuizat din stoc
SKU
TX-70315
Cablu pentru date si incarcare rapida de pana la 2.4A, cu conectori USB tata si lightning tata, lungime 1m, ambalat in cutie, de calitate superioara.

Cablu pentru date si incarcare rapida de pana la 2.4A, cu conectori USB tata si lightning tata, lungime 1m, ambalat in cutie, de calitate superioara.

Materialul exterior este realizat din PVC, care asigura o buna protectie , ofera durabilitate si rezistenta la indoiri, oferind un aspect simplu si elegant produsului.

Conectorii sunt protejati de o carcasa exterioara realizata din TPE, poliuretan termoplastic, prevazuta cu intaritor flexibil si rezistent din acelasi material, peste zona imbinarii cu cablul. Aceasta constructie ofera durabilitate crescuta si permite utilizarea intensa si frecventa fara a afecta performantele produsului.

Miezul cablului este realizat din 102 de fire de cupru, care permit transferul de curent de pana la 2.4A. Rata de transfer de curent este influentata de capacitatea incarcatorului, calitatea cablului si capacitatea dispozitivului electronic de a se alimenta.

Este conceput pentru alimentarea si transferul de date intre dispozitivele prevazute cu port USB si port Apple lightning. Astfel poate fi utilizat de exemplu intre un smartphone si laptop, la un incarcator USB si smartphone sau tableta, pentru transferul de date de pe telefonul mobil pe computer si alte aplicatii.

HOCO Technology CO. LTD. a stabilit marca HOCO. de la infiintarea sa initiala in anul 2009. Prin multi ani de dezvoltare, marca HOCO. a devenit un brand faimos la nivel mondial, de accesorii si piese de schimb pentru telefoane digitale si mobile.

HOCO. - insista in primul rand pe calitate, fiind dedicat realizarii de produse simple, practice, adaptandu-se in permanenta pe noile trenduri, adaugand accente multicolor cu stil si design tanar, orientat catre continuitate si renume pe piata brandurilor de consum la nivel mondial.

Specificatii:
- tip produs : Cablu cu conectori USB tata la 8-pin Lightning tata, de calitate superioara
- destinat pentru : alimentare, incarcare, sincronizare si transfer de date pentru dispozitive electronice
- marca : HOCO
- model : X20 Snowy Spirit
- material exterior cablu : PVC
- culoare exterior cablu : negru
- miez cablu : 102 fire de cupru
- material carcasa conectori : TPE
- tip conector 1 : USA tip A tata
- tip conector 2 : lightning tata
- tip interfata USB : USB 2.0
- viteza maxima de transfer de date : pana la 480 MB/s
- transfer curent maxim : 2.4A
- lungime cablu : 100 cm
- greutate cablu : 24 g
- tip ambalaj : cutie de carton
- dimensiuni cu ambalaj : 210 x 68 x 20 mm
- greutate cu ambalaj : 38 g

Mai multe informații
Manufacturer HOCO
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.